‘Topuklu Efe’ Yasemin Fazlaca Belediye Başkanı Seçildi

Altınova’da ‘Topuklu Efe’ Yasemin Fazlaca Belediye Başkanı Seçildi: CHP’nin Kesin Zaferi

Yasemin Fazlaca, Altınova Belediye Başkanlığı’nı CHP Farkla Kazandı

Altınova ilçesindeki seçimlerin resmi olmayan kesin sonuçlarına göre, Altınova Belediye Başkanlığı’nı CHP’nin adayı Yasemin Fazlaca kazandı. Mahalli idareler seçiminin kazanan tarafı CHP oldu ve vatandaşlar, kıran kırana geçen propaganda dönemi sonrasında tercihlerini sandıkta yaptılar. Yapılan oy sayımı sonrasında CHP ilçede tarihi bir fark elde etti.

Halk arasında ‘Topuklu Efe’ olarak bilinen CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, rakibi AK Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit’e ciddi bir fark atarak seçimi kazandı.

Seçim zaferinin ardından Altınova’da sokaklara dökülen CHP’li destekçiler, Fazlaca’nın başkanlığını kutladılar. Fazlaca, destek verenlere teşekkür ederek, “Altınova’nın gönlü büyük halkının teveccühü ile belediye başkanı seçildik.

Bundan sonra Metin Başkandan aldığımız bu bayrağı daha ilerilere taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bu seçimin kaybedeni yok. Kazanan Altınova oldu. Artık CHP Belediyeciliğinin en güzel örneğini ilçemizde sergilemek için kolları sıvayarak çalışmalarımıza başlayacağız” şeklinde konuştu.

Yorum bırakın

WordPress.com'da ücretsiz bir web sitesi ya da blog oluşturun.

Yukarı ↑

Altınova Güncel sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın